Over IW74

IW74, dé plek
waar ambitie alle
ruimte krijgt

IW74 is een een beleggings- en investeringsmaatschappij welke investeert en belegt in zowel commercieel als residentieel vastgoed. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Paradijslaan in Eindhoven.

Eind 2016 opende bedrijfsverzamelgebouw IW74. Het bedrijfspand waar IW74 is gevestigd, is in 2016 volledig gerenoveerd. Het biedt ruimte aan diverse afsluitbare kantoren, een gezamenlijke vergaderruimte, diverse opslagmogelijkheden en bedrijfshallen met een totaaloppervlak van ruim 6.000 m². De kantoren zijn ruim, licht en komen uit op een gezamenlijke gang met ontvangsthal.

Tilburg
Sinds 2013 worden in Tilburg 2 bedrijfsunits gelegen op industrieterrein Kraaiven (Tilburg Noord) verhuurd aan meerdere partijen.

Commercieel vastgoedpartner
Brands Bedrijfsmakelaardij
Sinds 2021 worden al onze bedrijfsruimtes exclusief door en via Roel Brands van de firma Brands Bedrijfsmakelaardij verhuurd. Roel is specialist op het gebied van commercieel vastgoed, met name in de regio Midden-Brabant. www.brandsbedrijfsmakelaardij.nl
Residentieel vastgoedpartner
BrugVast
Tim Brugmans van de firma BrugVast is een vastgoedpartner met kennis van zaken. Door de jarenlange ervaring met verhuurders, grote bedrijven en (expat)huurders, weten zij goed wat er speelt in de woningmarkt. www.brugvast.nl