IW74

Kantoorruimte Waalwijk

KANTOORRUIMTE WAALWIJK HUREN: IW74

Bij IW74 zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om een kantoorruimte Waalwijk. Kantoorruimte Waalwijk bij IW74 wil zeggen dat u een kantoorruimte te Waalwijk kunt huren en IW74 is de ideale partner hiervoor. IW74 heeft namelijk een bedrijfspand wat een verzamelgebouw is met verschillende mogelijkheden. Zo kunt u dus niet alleen een kantoorruimte Waalwijk huren, maar ook een bedrijfsruimte of een opslagruimte. Bent u een ondernemer en ziet u wel wat in het huren van een kantoorruimte Waalwijk bij IW74? Neem dan contact met ons op en kom achter alle informatie!

DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Zoals hierboven ook al genoemd, zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om een kantoorruimte Waalwijk huren. De kantoren in het bedrijfspand van IW74 zijn zeer ruim, modern en zijn compleet gerenoveerd. Sommige kantoorruimtes zijn zelfs voorzien van airco. De kantoorruimtes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, u kunt dus altijd een kantoorruimte Waalwijk vinden die geschikt is voor u. Verder is de huur inclusief glasvezel internet, wat zeker niet onbelangrijk is voor iedere ondernemer. Kunt u gebruik maken van de gezamenlijke vergaderruimte, is er een opbergruimte aanwezig en zijn er voldoende parkeergelegenheden. De verhuur van zo’n kantoorruimte Waalwijk kan op flexibele basis met een kort opzegtermijn.

HUUR EEN BEDRIJFSRUIMTE OF OPSLAGRUIMTE!

Bij IW74 is er nog meer mogelijk dan een kantoorruimte Waalwijk huren. Zo kunt u als ondernemer bijvoorbeeld ook een bedrijfsruimte of opgslagruimte huren. Ook deze verhuur is flexibel. De huurprijzen gaan in overleg met IW74, daarvoor zult u contact met ons moeten opnemen. Een kantoorruimte, bedrijfsruimte of opslagruimte huren bij IW74 biedt voordelen:

  • Er zijn verschillende bedrijven nabij, netwerken, samenwerking en kennisuitwisseling is eenvoudig
  • Het bedrijfspand is compleet gerenoveerd
  • Het huren is flexibele en daarbij is er veel mogelijk bij IW74

Ontdek zelf nog veel meer voordelen en ontdek het huren van een kantoorruimte Waalwijk bij IW74!