IW74

Bedrijfspand huren Tilburg

DRIE MOGELIJKHEDEN BEDRIJFSPAND HUREN TILBURG

Een bedrijfspand huren Tilburg is voor ondernemers vaak een ideale uitkomst. Zeker voor de wat kleinere ondernemers, zoals de ZZP’ers, zijn vaak niet in staat om een eigen bedrijfspand in het bezit te hebben. Daarbij is werken tegenwoordig steeds minder plaats afhankelijk en heeft iedereen een telefoon en een laptop. Een kantoor waar wifi aanwezig is en fijne werkplekken zijn, is vaak al voldoende. Dat is precies wat IW74 biedt, kantoorruimtes te huur in het bedrijfspand. Maar dat is niet het enige! Bij een bedrijfspand huren Tilburg bij IW74 zijn er drie mogelijkheden:

BEDRIJFSPAND HUREN TILBURG IW74

IW74 is een bedrijfspand wat recentelijk compleet gerenoveerd is, dat is zeker een voordeel aan een bedrijfspand huren Tilburg bij IW74. Dat betekent namelijk dat alle kantoorruimtes modern zijn. Verder is een bedrijfspand huren Tilburg relatief eenvoudig. Het huren is zeer flexibel en er zijn geen lastige lange huurcontracten nodig. Bent u benieuwd naar de prijzen van een bedrijfspand huren Tilburg bij IW74? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. De huurprijzen gaan in overleg en is bij iedere ruimte anders vastgesteld.

WIE IS IW74?

Een bedrijfspand huren Tilburg is voor kleine ondernemers vaak een grote stap. Het is belangrijk om het met een partij te doen die betrouwbaar en transparant is. IW74 is zeker een geschikte partij als het gaat om een bedrijfspand huren Tilburg. Vele bedrijven gingen u al voor en daarbij biedt IW74 ook vele voordelen naast betrouwbaarheid en transparantie. IW74 is een dochteronderneming van Rubema BV. Rubema is een beleggings- en investeringsmaatschappij welke investeert en belegt in vastgoed. Het hoofdkantoor van Rubema zit gevestigd in Eindhoven. Ook dit geeft weer dat IW74 een betrouwbare partij is. Overweegt u een bedrijfspand huren Tilburg? Neem dan snel contact op met IW74!