IW74

Bedrijfsruimte Tilburg

IW74: BEDRIJFSRUIMTE TILBURG

Bent u een ondernemer en bent u opzoek naar een bedrijfsruimte Tilburg? Dan zijn er bij IW74 verschillende mogelijkheden voor u. IW74 biedt verschillende bedrijfsruimtes die vrijwel op elke manier ingezet kunnen worden, waarvoor u het nodig hebt. Bij IW74 kunt u een bedrijfsruimte Tilburg flexibel huren, wat ideaal is voor bijvoorbeeld de ZZP’ers onder ons. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Benieuwd wat de huurprijzen zijn? Andere vragen over bedrijfsruimte Tilburg bij IW74? Dan raden wij het aan om snel verder te lezen, of contact met ons op te nemen!

EEN BEDRIJFSRUIMTE TILBURG HUREN

Bij IW74 is er gegarandeerd een geschikte bedrijfsruimte Tilburg te huur. Misschien is het eerst wel belangrijk om de kenmerken van de bedrijfsruimte Tilburg te weten. We zetten ze even voor u op een rijtje:

  • Het bedrijfsruimte Tilburg is voorzien van een overdekt laad- en los ruimte
  • Er is circa 2.650 vierkante meter bedrijfsruimte, u kunt vanaf 500 vierkante meter huren
  • In het bedrijfsruimte Tilburg toiletten en douches aanwezig en er is ook een keuken
  • De maximale vloerbelasting is 2.500 kg per vierkante meter
  • De vrije hoogte is 600 centimeter

De huurprijs van het huren van een bedrijfsruimte Tilburg is op aanvraag. Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

EEN KANTOORRUIMTE HUREN? ALLES IS MOGELIJK!

Bij IW74 is het ook mogelijk om een kantoorruimte te huren. Werken wordt namelijk steeds plaats onafhankelijker en de meeste mensen hebben genoeg aan een laptop, telefoon en wifi. Voor ondernemers kan het dan een ideale oplossing zijn om een kantoorruimte te huren. Onze kantoorruimtes zijn ruim, modern en natuurlijk voorzien van glasvezel internet. Daarnaast is er een gezamenlijke vergaderruimte, is er koffie en thee aanwezig en zijn een aantal van de kantoorruimtes voorzien van airconditioning. Benieuwd wat het allemaal precies inhoudt om een bedrijfsruimte Tilburg of bijvoorbeeld een kantoorruimte Tilburg te huren bij IW74? Bekijk onze website of neem contact op!