IW74

Bedrijfspand te huur Tilburg

BEDRIJFSPAND TE HUUR TILBURG: IW74.NL

Opzoek naar een bedrijfspand te huur Tilburg? Dan bent u bij IW74.nl aan het juiste adres. Bij IW74 zijn bepaalde kantoorruimtes, opslagruimtes en bedrijfsruimtes in het bedrijfspand te huur Tilburg. Het bedrijfspand IW74 is recentelijk in zijn geheel gerenoveerd, wat bijvoorbeeld erg moderne kantoren opgeleverd heeft. Ondernemers rondom Tilburg die geïnteresseerd zijn in een bedrijfspand te huur Tilburg, zitten dus bij IW74 dus zeker goed. Er zijn veel opties, er is veel mogelijk en alles is zeer flexibel.

BEDRIJFSPAND TE HUUR TILBURG: DE OPTIES

Maar wat is er dan precies allemaal mogelijk als het gaat over een bedrijfspand te huur Tilburg. We splitsen het op in drie:

  • 1. Als eerste is het mogelijk om verschillende kantoorruimtes te huren. In het bedrijfspand te huur Tilburg zitten kantoorruimtes van verschillende afmetingen. Deze kantoorpanden zijn ruim en modern.
  • 2. Als tweede is het mogelijk om een bedrijfsruimte te huren binnen het bedrijfspand te huur Tilburg. Er is circa 2650 vierkante meter te huur en het is mogelijk om te huren vanaf 500 vierkante meter. Verder is er een vrije hoogte van 600 cm en een overdekte laad en los ruimte.
  • 3. Als derde is het mogelijk om een (tijdelijke) opslagruimte te huren binnen het bedrijfspand te huur Tilburg.

HUURPRIJZEN EN MEER INFORMATIE

Voor de huurprijzen van de verschillende bovengenoemde opties kunt u vrijblijvend contact opnemen. De huurprijzen zijn namelijk in overleg met IW74. Dat geldt natuurlijk ook voor de vragen en eventuele opmerkingen die u heeft. U kunt contact opnemen door Tijmen Harberink telefonisch te contacten. U kunt ook het contactformulier invullen o de contactpagina op onze website. IW74 helpt u graag verder en laat graag zijn waarom noujuist zij de geschikte partner zijn als het gaat om bedrijfspand te huur Tilburg.