IW74

Bedrijfspand Waalwijk

Het IW74 bedrijfspand Waalwijk

IW74 is dé ideale partner als het gaat om een bedrijfspand Waalwijk. Het bedrijfspand van IW74 is een bedrijfsverzamelgebouw en biedt diverse opties voor ondernemers in verschillende situaties. Het IW74 bedrijfspand Waalwijk bestaat onder andere uit:

  • Verschillende afsluitbare kantoren
  • Gezamenlijke vergaderruimte
  • Verschillende opslagmogelijkheden
  • Bedrijfshallen van circa 2.600 en 2.000 vierkante meter

Verder is het bedrijfspand Waalwijk van IW74 recentelijk gerenoveerd en zijn de kantoren zeer modern. Ideaal voor bijvoorbeeld ZZP’ers die niet te klein zijn om een eigen bedrijfspand Waalwijk te beheren, maar te groot zijn om de werkzaamheden vanuit thuis te doen.

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK BIJ HET BEDRIJFSPAND WAALWIJK?

Misschien bent u wel een van de ondernemers die nieuwsgierig zijn naar alle opties van het bedrijfspand Waalwijk bij IW74. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kantoorpanden, bedrijfspanden en opslagruimtes huren. Een bedrijfspand Waalwijk huren bij IW74 is zeer flexibel en kan met een kort opzegtermijn, en dat is dan ook meteen een groot voordeel voor veel ondernemers. Wat er precies mogelijk is in het bedrijfspand Waalwijk van IW74, kunt u nalezen op onze website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor al uw vragen. Dat kunt u doen door telefonisch contact op te nemen of door het contactformulier in te vullen. Ook deze is te vinden op onze website IW74.nl.

VELEN BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Om de betrouwbaarheid van IW74 aan te geven, hebben wij een aantal voorbeeld bedrijven die momenteel bij ons kantoren, opslagruimten of bedrijfsruimtes huren. Het is ook niet gek dat bedrijven u al voor gingen, want er zitten heel wat voordelen aan het huren bij IW74 vast. Wanneer u een bedrijfspand Waalwijk huurt, profiteert u bijvoorbeeld van de nabijheid van verschillende bedrijven. Samenwerken en kennisuitwisseling wordt hierdoor erg eenvoudig.