IW74

Bedrijfspand Tilburg

BEDRIJFSPAND TILBURG IW74

IW74 is een bedrijfspand Tilburg en kan tevens gezien worden als een bedrijfsverzamelgebouw. Waarom? Omdat IW74 veel verschillende opties voor bedrijven biedt. Bedrijven kunnen namelijk in het bedrijfspand Tilburg het volgende huren:

Het bedrijfspand Tilburg IW74 is de flexwerkplek waar ambitie alle ruimte krijgt. Doordat er er velen bedrijven in de nabijheid zijn wanneer u bijvoorbeeld een kantoorruimte huurt bij IW74, krijgt u de kans om eenvoudig kennis uit te wisselen en samen te werken. De dynamiek is erg groot en dat biedt enorm veel voordeel aan ondernemers. Het bedrijfspand Tilburg is recent gerenoveerd en de kantoorruimtes zijn daardoor modern.

BEDRIJFSPAND TILBURG: KANTOOR-, OPSLAG- EN BEDRIJFSRUIMTES

Het bedrijfspand Tilburg IW74 biedt dus drie mogelijkheden. U kunt bij bedrijfspand Tilburg IW74 een kantoorruimte huren, een opslagruimte huren en een bedrijfsruimte huren. We geven u per mogelijkheid een aantal kenmerken. Wanneer u bijvoorbeeld een kantoorruimte wil huren, profiteert u van een aantal voordelen. Zo is de huur bijvoorbeeld inclusief glasvezel internet en zo zijn sommige kantoorruimtes voorzien van airconditioning. Wanneer u een opslagruimte huurt bij IW74 profiteert u van eenvoud. Er is namelijk een overdekte laad en losruimte aanwezig, en de afgifte van goederen is mogelijk zonder dat u zelf op locatie aanwezig bent. Ten slotte hebben we ook nog bedrijfsruimtes beschikbaar, ook hier is een overdekte laad en losruimte aanwezig en zijn er toiletten en douches aanwezig. Maar zo is er nog veel meer te ontdekken! Kom achter alle informatie over de verschillende mogelijkheden in het bedrijfspand Tilburg!

BEDRIJFSPAND TILBURG BIJ IW74

Wat al deze bovengenoemde mogelijkheden gemeen hebben, is dat ze allen zeer flexibel gehuurd kunnen worden. Dat betekend ook dat er geen lange ingewikkelde huurcontracten te pas komen. Verder is IW74 een betrouwbare en geschikte partner, vele bedrijven gingen u al voor. Meer te weten komen over het bedrijfspand Tilburg? Neem dan contact met IW74 op!