IW74

Kantoor Noord Brabant

IW74 DE PLEK OM EEN KANTOOR NOORD BRABANT TE HUREN

Wanneer u een kantoor Noord Brabant wil huren, is IW74 de ideale partner. Bij IW74 zijn verschillende werkplekken waar ambities alle ruimte krijgt. Dat komt omdat verschillende bedrijven in de buurt zitten en de mogelijkheid tot netwerken en samenwerken groot is. Daarbij is kennisuitwisseling makkelijk en zal uw bedrijf er alleen maar beter op worden. Een kantoor Noord Brabant huren bij IW74 is beschikbaar op verschillende locaties. Voor meer informatie kunt u onze website bekijken, of contact opnemen met ons!

KANTOOR NOORD BRABANT HUREN BIJ IW74

Bij IW74 zijn er verschillende mogelijkheden wanneer u een kantoor Noord Brabant wil huren. De kantoren zijn volledig gerenoveerd en zijn uiterst modern, sommige kantoorpanden zijn zelfs voorzien van airconditioning. Verder kunt u een kantoor Noord Brabant huren inclusief:

  • Glasvezel internet
  • Koffie en thee
  • U kunt gebruik maken van de vergaderruimte
  • Er is opbergruimte in dit kantoor Noord Brabant
  • Het kantoor Noord Brabant wordt schoongemaakt
  • Het kantoor Noord Brabant van IW74 is een postadres
  • Er is genoeg parkeergelegenheid bij dit kantoor Noord Brabant

De verhuur van kantoor Noord Brabant is bij IW74 op flexibele basis en korte opzegtermijnen zijn mogelijk. Benieuwd naar de huurprijzen? Neem dan contact met ons op!

WIE IS IW74?

Eind 2016 is er een bedrijfsverzamelgebouw geopend, dit bedrijfsgebouw is recentelijk compleet gerenoveerd. Daarbij biedt het bedrijfspand vergaderruimte, bedrijfshallen met een grootte van zo’n 2600 en 2000 vierkante meter, waar dus ook diverse opslagmogelijkheden zijn. De kantoren zijn ruim en licht en dus uitstekende plekken om te werken. Het gebouw van IW74 kan gebruikt worden als kantoorpand, bedrijfsruimte, maar er zijn ook verschillende opslagruimtes. IW74 is dé partner als het gaat om een logistiek probleem. Verder is IW74 een dochteronderneming van Rubema BV en is Megaopslag tevens een onderdeel van IW74. Wilt u meer te weten komen over IW74 en wellicht over Rubema en Megaopslag? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier op onze website!