IW74

Bedrijfsruimte Noord Brabant

EEN BEDRIJFSRUIMTE NOORD BRABANT HUREN

Op IW74 vindt u wellicht een bedrijfsruimte Noord Brabant die geschikt is voor u. Bent u een ZZP’er en bent u te klein om uw eigen bedrijfsruimte in beheer te hebben, maar ook weer te groot om vanaf thuis het werk te doen? Dan bent u bij IW74 aan het juiste adres. Bij IW74 kunt u namelijk een bedrijfsruimte Noord Brabant flexibel huren. Natuurlijk kunnen ook andere ondernemers in andere situaties bij ons een bedrijfsruimte Noord Brabant huren. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een bedrijfsruimte Noord Brabant? Lees dan snel verder, bekijk onze website of neem contact met ons op!

BEDRIJFSRUIMTE NOORD BRABANT: HOE KAN IW74 HELPEN?

Wanneer u een bedrijfsruimte Noord Brabant wilt huren biedt IW74 verschillende ruimtes aan, die ook op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Bij IW74 is er dus altijd een geschikte bedrijfsruimte Noord Brabant te vinden. De kenmerken van een bedrijfsruimte bij IW74 zijn:

  • De bedrijfsruimtes zijn vanaf 500m2 te huur
  • De bedrijfsruimtes zijn voorzien van een overdekte laad- en losruimte
  • De maximale vloerbelasting van de bedrijfsruimtes zijn 2.500 kg/m2
  • De bedrijfsruimtes zijn circa 2.650 vierkante meter
  • De vrije hoogte is 600 meter

De huurprijs van zo’n bedrijfsruimte Noord Brabant is in overleg, neem hiervoor contact met ons op.

KANTOORRUIMTE EN OPSLAGRUIMTE

Naast een bedrijfsruimte Noord Brabant, bent u bij IW74 ook aan het juiste adres om een kantoorruimte en een opslagruimte te huren. Voor meer informatie hierover kunt u altijd terecht bij Tijmen Harberink, u kunt hem telefonisch bereiken. Ook kunt u het contactformulier invullen met al uw vragen en eventuele opmerkingen. IW74 is de juiste partner voor ieder logistiek probleem, maak hier gebruik van. IW74 is de flexwerkplek waar ambitie alle ruimte krijgt!

Bekijk alles over een bedrijfsruimte Noord Brabant huren, een kantoorruimte huren en een opslagruimte huren op IW74.nl!